Inför start

Eventbyn

Eventbyn är gratis och öppen för alla! Eventbyn ligger i direkt anslutning till start- och målområdet på Heden. Här finns det toaletter, väskförvaring, bevakad cykelparkering, cykeltvättar, restaurang och mycket mer. Det finns även dusch- och omklädningsmöjligheter i nära anslutning till eventbyn.

Adress: Heden, Parkgatan 35, 411 38 Göteborg

Nummerlappar

Nummerlappen hämtas ut i eventbyn på Heden.
Tag med dig en giltig ID-handling och ha ditt startbevis nära till hands.

Nummerlappsutdelningen har öppet:

Fredag 12–20
Lördag 08–18
Söndag 08–10

Passa på att hämta din nummerlapp redan på fredagen, i eventbyn finns ett försäljningstält med utrustning och tillbehör du kan tänkas behöva inför loppet. Här finns också möjlighet att genomföra enklare cykelservice.

Det går bra att hämta ut nummerlapp för någon annans räkning. Ha då med deltagarens startbevis samt ditt egna ID-kort.

Vill du hämta ut nummerlapp för flera personer? Vi uppskattar då om du tar med en utskriven lista på varje deltagares för- och efternamn samt startnummer för samtliga. Även här behöver du ha med en egen giltigt ID-handling.

Startbevis

Startbevisets funktion är att tilldela cyklisten ett startnummer och ett intyg för att kunna hämta nummerlapp. Alla som köper startplats till något av våra lopp kommer få ett startbevis skickat till samma e-post som användes vid köpet.

Startbevis skickas ut löpande från och med veckan innan loppen.

Tag med dig ditt startbevis, digitalt eller som utskrift. Hjälp oss ta hand om miljön!
Think before you print!

Starttider

Se sida för respektive lopp.

Dusch & omklädning

Omklädningsrum och duschar finns på området i anslutning till eventbyn och start- och målområdet. Bevakad väskförvaring finns i eventbyn.

Parkering

Det pågår fler aktiviteter och event i Göteborg samma helg som Göteborgsgirot vilket gör att parkeringarna kan bli fulla. Har du ingen möjlighet att cykla till start kan det vara en bra idé att redan nu kika över möjliga parkeringsplatser. Tänk på att vara ute i god tid så du hinner till starten!
Parkeringsplatser i Göteborg

Mat och vila

Tänk på att äta och vila ordentligt inför loppet! Att äta bra och komma utvilad till loppet blir nyckeln för att kunna prestera på topp. Det finns depåer längs med samtliga bansträckningar för vätska och snabb energipåfyllning.

Viktigt att veta under loppet

Läs mer om all viktig information under loppet här.