Inför start

Eventbyn

Eventbyn är gratis och öppen för alla! Eventbyn ligger i direkt anslutning till start- och målområdet på Heden. Här finns det toaletter, väskförvaring, bevakad cykelparkering, cykeltvättar, restaurang och mycket mer. Det finns även dusch- och omklädningsmöjligheter i nära anslutning till eventbyn.

Adress: Heden, Parkgatan 35, 411 38 Göteborg

Nummerlappar

Nummerlappen hämtas ut i eventbyn på Heden.
Tag med dig en giltig ID-handling och ha ditt startbevis nära till hands.

Nummerlappsutdelningen har öppet:

Fredag 12–20
Lördag 08–18
Söndag 08–12

Hämtar du ut din nummerlapp redan på fredag, kan du dessutom få cykelservice.

Det går bra att hämta ut nummerlapp för någon annans räkning. Ha då med deltagarens startbevis samt ditt egna ID-kort.

Vill du hämta ut nummerlapp för flera personer? Vi uppskattar då om du tar med en utskriven lista på varje deltagares för- och efternamn samt startnummer för samtliga. Även här behöver du ha med en egen giltigt ID-handling.

Startbevis

Startbevisen skickas ut löpande varje dag!
Saknar du fortfarande ditt startbevis?
Hör av dig så hjälper vi dig med den kompletterande informationen som i sådana fall saknas!
info@goteborgsgirot.se

Tag med dig ditt startbevis, digitalt eller som utskrift. Hjälp oss ta hand om miljön!
Think before you print!

Starttider

Se sida för respektive lopp.

Dusch & omklädning

Omklädningsrum och duschar finns på området i anslutning till eventbyn och start- och målområdet. Bevakad väskförvaring finns i eventbyn.

Parkering

Det pågår fler aktiviteter och events i Göteborg samma helg som Göteborgsgirot vilket gör att parkeringarna kan bli fulla. Har du ingen möjlighet att cykla till start kan det vara en bra idé att redan nu kika över möjliga parkeringsplatser. Tänk på att vara ute i god tid så du hinner till starten!
Parkeringsplatser i Göteborg

Mat och vila

Tänk på att äta och vila ordentligt inför loppet! Att äta bra och komma utvilad till loppet blir nyckeln för att kunna prestera på topp. Det finns depåer längs med samtliga bansträckningar för vätska och snabb energipåfyllning.

Viktigt att veta under loppet

Läs mer om all viktig information under loppet här

Funktionär

Våra funktionärer är en nyckelingrediens i genomförandet av våra lopp. Vill du träffa människor och samtidigt bevittna loppen på riktigt nära håll? Anmäl ditt intresse att bli funktionär genom att kontakta oss på info@goteborgsgirot.se

Expo/Utställare

Vill du synas med dina produkter och tjänster i Göteborgsgirots eventby där det kryllar av tusentals cykelentusiaster? Anmäl ditt intresse genom att kontakta oss på info@goteborgsgirot.se