Inför start

Nummerlapp

Nummerlappen hämtar du ut i Göteborgsgirots eventby på Heden. För att hämta ut din nummerlapp behöver du ha med dig startbeviset och giltig ID-handling.

Öppettiderna för uthämning av nummerlappar:

Fredag 12–20
Lördag 8–18
Söndag 8–12

Det går bra att hämta ut nummerlapp för någon annans räkning. Ha då med deltagarens startbevis samt ditt egna ID-kort.

Vill du hämta ut nummerlapp för flera personer? Vi uppskattar då om du tar med en utskriven lista på varje deltagares för- och efternamn samt startnummer för samtliga. Även här behöver du ha med en egen giltigt ID-handling.

Startbevis

Ditt startbevis skickas till din e-post dagarna innan loppet. Har du inte fått några av våra tidigare utskick eller nyhetsbrev? Dubbelkolla gärna så att din mailadress stämmer under Mina Sidor.

Starttider

Mer information kommer närmare tid för loppen.

Dusch & omklädning

Omklädningsrum och duschar finns på området i anslutning till eventbyn och start- och målområdet. Bevakad väskförvaring finns i eventbyn.

Eventbyn

Eventbyn är gratis och öppen för alla! Eventbyn ligger i direkt anslutning till start- och målområdet på Heden. Här finns det toaletter, väskförvaring, bevakad cykelparkering, cykeltvättar, restaurang och mycket mer. Det finns även dusch- och omklädningsmöjligheter i nära anslutning till eventbyn.

Adress: Heden, Parkgatan 43, 411 38 Göteborg

Parkering

Det pågår fler aktiviteter och events i Göteborg samma helg som Göteborgsgirot vilket gör att parkeringarna kan bli fulla. Har du ingen möjlighet att cykla till start kan det vara en bra idé att redan nu kika över möjliga parkeringsplatser. Tänk på att vara ute i god tid så du hinner till starten!
Parkeringsplatser i Göteborg

Mat och vila

Tänk på att äta och vila ordentligt inför loppet! Att äta bra och komma utvilad till loppet blir nyckeln för att kunna prestera på topp. Det finns depåer längs med samtliga bansträckningar för vätska och snabb energipåfyllning.

Viktigt att veta under loppet

Läs mer om all viktig information under loppet här

Funktionär

Våra funktionärer är en nyckelingrediens i genomförandet av våra lopp. Vill du träffa människor och samtidigt bevittna loppen på riktigt nära håll? Anmäl ditt intresse att bli funktionär genom att kontakta oss på info@goteborgsgirot.se

Expo/Utställare

Vill du synas med dina produkter och tjänster i Göteborgsgirots eventby där det kryllar av tusentals cykelentusiaster? Anmäl ditt intresse genom att kontakta oss på info@goteborgsgirot.se

Fotografering

Vi kommer ha fotografer och filmteam på plats för att dokumentera loppet. I och med anmälan godkänner du att fotas och filmas i samband med loppet. Materialet kan komma att användas i vår marknadsföring och/eller publiceras i nyhets- och annonsmaterial. Om du inte känner dig bekväm i detta, vänligen kontakta oss så ser vi till att inte använda dessa bilder.