Anmälan

Göteborgsgirot 2017

Nu är föranmälan för Göteborgsgirot 2017 öppen. Föranmälan ger dig upp till 200kr rabatt på startplatsen till nästa år. Anmälan är öppen t.o.m. 17 juni.

Anmäl mig nu!

Cykla själv

För att anmäla dig till Göteborgsgirot behöver du ett användarkonto. Har du inget befintligt konto klickar du på Anmäl dig här och sedan Upprätta användarkonto. Här fyller du i dina personliga uppgifter samt vilket/ vilka lopp du vill anmäla dig till. När du har skapat ett konto kan du själv gå in och ändra dina personliga uppgifter samt användarnamn och lösenord. Du kan även köpa till och ändra tillval i efterhand.

Cykla som företag/grupper

Är ni ett företag eller en större grupp som vill anmäla er tillsammans?
Kontakta oss på info@goteborgsgirot.se så hjälper vi er.

Cykla fler lopp

Är du outtröttlig och vill cykla både Göteborgsirot 140 km och MTB-girot? När du anmäler dig till båda loppen får du 300 kr rabatt. Rabatten dras av automatiskt i anmälan. Genom att cykla båda loppen är du med och tävlar om bästa tid i Giro-dubbeln!

Platsöverlåtelse

Vill du ge bort eller sälja din startplats gör du detta via Mina Sidor. För att sälja startplatsen klickar du på sälj startplats i fältet till höger om det aktuella loppet och fyller i e-post adressen till den person du ska sälja platsen till. När du har bekräftat avaktiveras startplatsen i ditt namn och en ny aktiveringskod skickas till den angivna mailadressen. Att sälja sin startplats kostar köparen 100kr.

Efteranmälan

Den ordinarie anmälan stänger den 28 april, kl.23.59. Den 29 april öppnar vi upp för efteranmälan där du kan anmäla dig via vår hemsida fram till den 4 maj. Därefter finns det möjlighet att anmäla sig på plats i eventbyn på Heden fr.o.m. 6 maj. Se öppettiderna.

Priser

Höst
1 sep – 1 feb
Vår
1 feb – 28 apr
Efteranmälan
29 apr -4 maj
Göteborgsgirot 140 km 795 kr 995 kr 1195 kr
Stadsgirot 70 km 595 kr 595 kr 795 kr
Halvgirot 35 km 395 kr 395 kr 595 kr
MTB-Girot 595 kr 595 kr 795 kr
Barngirot 100 kr 100 kr 100 kr

Anmälningsvillkor

Anmälningsvillkor

Försäkringar

Om en skada sker, anmäl alltid detta till Folksam på telefonnummer 0771-960 960

Vi rekommenderar att du lägger till Folksams Startklar-försäkring när du gör din anmälan. Den ger dig ersättning för startavgiften om du skulle bli sjuk eller skadad inför loppet. Försäkringen kostar 155 kr och gäller för alla lopp du deltar i under ett år. Tecknar du Startklar Plus för 275 kr är du dessutom skyddad under de timmar du tränar inför loppet.

Läs mer om Startklar på Folksams hemsida.

Om du är medlem i idrottsförening ansluten till Riksidrottsförbundet träder idrottsföreningens försäkring in i andra hand. Om du inte är medlem i sådan förening träder i tredje hand Göteborgsgirots olycksfallsförsäkring in som ingår när du köpt din startplats.

Olycksfallsförsäkring

Eventuella skador på cykeln ersätts inte av olycksfallsförsäkringen. I vissa fall är cykeln försäkrad via din Hem och villa-försäkring men i de fall den inte gör det kan det vara en god idé att teckna en allriskförsäkring eller en separat försäkring om du vill garantera skydd av cykeln.