Anmälan

Cykla

För att anmäla dig till Göteborgsgirot behöver du ett användarkonto. Har du inget befintligt konto klickar du på Till anmälan och sedan Upprätta användarkonto. Här fyller du i dina personliga uppgifter samt vilket/ vilka lopp du vill anmäla dig till. När du har skapat ett konto kan du själv gå in och ändra dina personliga uppgifter samt användarnamn och lösenord. Du kan även köpa till och ändra tillval i efterhand.

Du kan passa på att anmäla familjemedlemmar, vänner och kollegor samtidigt som du anmäler dig själv. När du fyllt i dina egna uppgifter och kommit till översiktssidan får du valet ”Vill du anmäla ytterligare en person?” Tryck ”ja” och fyll i uppgifterna för de andra cyklisterna. Där kan du också välja att anmäla dig till fler lopp.

Till anmälan

Ge bort en startplats

Om du vill ge bort en startplats till någon annan köper du ett presentkort. Du får då kvitto och presentkort mejlat till dig. Välj därefter om du vill skriva ut presentkortet eller mejla det vidare till den lyckliga mottagaren.

Till presentkort

Cykla som företag/grupp

Är ni ett företag eller en större grupp som vill anmäla er tillsammans? Då har ni möjlighet att betala mot faktura. Kontakta oss på info@goteborgsgirot.se så hjälper vi er att sätta upp ett konto. Gäller grupper på minst 10 personer.

Till portal för gruppanmälan

Priser för anmälan

1 feb–3 maj Efteranmälan
Göteborgsgirot 140 km 995 kr 1 195 kr
Stadsgirot 70 km 595 kr 795 kr
Maxigirot 20 km 295 kr 395 kr
MTB-Girot 595 kr 795 kr
Barngirot 95 kr 95 kr
Trehjulingsloppet Gratis

Startgrupper

För att bli garanterad plats i den startgrupp du önskar måste vi ha in din anmälan senast 23 april 2018

Anmälningsvillkor

Anmälningsvillkor

Cykla fler lopp

Är du outtröttlig och vill cykla både Göteborgsirot 140 km och MTB-girot? När du anmäler dig till båda loppen får du 300 kr rabatt. Rabatten dras av automatiskt i anmälan.

Platsöverlåtelse

Vill du ge bort eller sälja din startplats gör du detta via Mina Sidor innan 23 april 2018. Efter detta datum är det inte möjligt att överlåta sin plats.

För att sälja startplatsen klickar du på sälj startplats i fältet till höger om det aktuella loppet och fyller i e-post adressen till den person du ska sälja platsen till. När du har bekräftat avaktiveras startplatsen i ditt namn och en ny aktiveringskod skickas till den angivna mailadressen. Att sälja sin startplats kostar köparen 100kr.

Boka hotell och startplats till ett förmånligt pris

Du som köper startplats till Göteborgsgirot får rabatterat pris på rum hos vår hotellpartner Gothia Towers i centrala Göteborg. Hotellet ligger bara några 100 meter bort från Göteborgsgirots eventby på Heden.

Gothia Towers
Här bor du förstklassigt och kan koppla av i en internationell miljö med skön puls. Hotellet har 5 publika restauranger och barer. Granne med Liseberg, Universeum, Scandinavium och evenemangsstråkets alla scener och arenor och bara ett par kvarter från paradgatan Avenyn.

Specialpris på hotell Gothia Towers 4-6 maj 2018

  • Enkelrum med frukostbuffé från 1054:-
  • Dubbelrum med frukostbuffé från 1224:-

BOKA HOTELLRUM ONLINE HÄR >>

Försäkringar

Om en skada sker, anmäl alltid detta till Folksam på telefonnummer 0771-960 960

Vi rekommenderar att du lägger till Folksams Startklar-försäkring när du gör din anmälan. Den ger dig ersättning för startavgiften om du skulle bli sjuk eller skadad inför loppet. Försäkringen kostar 155 kr och gäller för alla lopp du deltar i under ett år. Tecknar du Startklar Plus för 275 kr är du dessutom skyddad under de timmar du tränar inför loppet.

Läs mer om Startklar på Folksams hemsida.

Om du är medlem i idrottsförening ansluten till Riksidrottsförbundet träder idrottsföreningens försäkring in i andra hand. Om du inte är medlem i sådan förening träder i tredje hand Göteborgsgirots olycksfallsförsäkring in som ingår när du köpt din startplats.

Olycksfallsförsäkring

Eventuella skador på cykeln ersätts inte av olycksfallsförsäkringen. I vissa fall är cykeln försäkrad via din Hem och villa-försäkring men i de fall den inte gör det kan det vara en god idé att teckna en allriskförsäkring eller en separat försäkring om du vill garantera skydd av cykeln.