Anmälan

Cykla

För att anmäla dig till Göteborgsgirot behöver du ett användarkonto. Har du inget befintligt konto klickar du på Till anmälan och sedan Upprätta användarkonto. Här fyller du i dina personliga uppgifter samt vilket/ vilka lopp du vill anmäla dig till. När du har skapat ett konto kan du själv gå in och ändra dina personliga uppgifter samt användarnamn och lösenord. Du kan även köpa till och ändra tillval i efterhand.

Du kan passa på att anmäla familjemedlemmar, vänner och kollegor samtidigt som du anmäler dig själv. När du fyllt i dina egna uppgifter och kommit till översiktssidan får du valet ”Vill du anmäla ytterligare en person?” Tryck ”ja” och fyll i uppgifterna för de andra cyklisterna. Där kan du också välja att anmäla dig till fler lopp.

Till anmälan

Cykla som företag/grupp

Är ni ett företag eller en större grupp som vill anmäla er tillsammans? Då har ni möjlighet att betala mot faktura. Kontakta oss på info@goteborgsgirot.se så hjälper vi er att sätta upp ett konto. Gäller grupper på minst 10 personer.

Till portal för gruppanmälan

Priser för anmälan

Föranmälan Efteranmälan
Göteborgsgirot 140 km 495 kr 1 195 kr
Stadsgirot 70 km 395 kr 795 kr
Maxigirot 20 km 195 kr 395 kr
MTB-Girot 395 kr 795 kr
Barngirot 45 kr 95 kr
Trehjulingsloppet Gratis

Startgrupper

För att bli garanterad plats i den startgrupp du önskar måste vi ha in din anmälan senast 22 april 2019

Anmälningsvillkor

Anmälningsvillkor

Cykla fler lopp

Är du outtröttlig och vill cykla både Göteborgsirot 140 km och MTB-girot? När du anmäler dig till båda loppen får du 300 kr rabatt. Rabatten dras av automatiskt i anmälan.

Platsöverlåtelse

Vill du ge bort eller sälja din startplats gör du detta via Mina Sidor innan 22 april 2019. Efter detta datum är det inte möjligt att överlåta sin plats.

För att sälja startplatsen klickar du på sälj startplats i fältet till höger om det aktuella loppet och fyller i e-post adressen till den person du ska sälja platsen till. När du har bekräftat avaktiveras startplatsen i ditt namn och en ny aktiveringskod skickas till den angivna mailadressen. Att sälja sin startplats kostar köparen 100kr.

Boka hotell och startplats till ett förmånligt pris

Mer info kommer framöver.

Försäkringar

Om en skada sker, anmäl alltid detta till Folksam på telefonnummer 0771-960 960

Om du är medlem i idrottsförening ansluten till Riksidrottsförbundet träder idrottsföreningens försäkring in. Om du inte är medlem i sådan förening träder i tredje hand Göteborgsgirots olycksfallsförsäkring in som ingår när du köpt din startplats.

Olycksfallsförsäkring

Eventuella skador på cykeln ersätts inte av olycksfallsförsäkringen. I vissa fall är cykeln försäkrad via din Hem och villa-försäkring men i de fall den inte gör det kan det vara en god idé att teckna en allriskförsäkring eller en separat försäkring om du vill garantera skydd av cykeln.