Nyhet

Tack 2021

Tack alla underbara människor, partners, leverantörer, funktionärer, klubbar mfl som kom o cyklade eller gjorde det möjligt att genomföra Göteborgsgirot 2021!

Hoppas att du fick en härlig dag på cykeln och att medaljen blir en symbol för att du tog dig an utmaningen att cykla runt Göteborg.

Se ditt resultat här

Fastnade du på bild?

Via har ett samarbete med Happyride som fotade längs banan.

Klicka här för att se bilder från lördagens lopp
(Gran Fondo 210 km, Göteborgsgirot 140 km, MAXI Stadsgirot 70 km)

Klicka här för att se bilder från Bra Bil XC MTB 50 km på söndagen

Get social: Dela dina bilder med #gbggirot

27-29 maj 2022

Vi har redan påbörjat förberedelserna för Göteborgsgirot 2022 – vi siktar på att genomföra nästa giro fre 27 – sön 29:e maj 2022. Mer info publiceras löpande i våra kanaler. Save the date!

CRC blir huvudpartner 2022

Vi välkomnar CRC som en av våra huvudpartners till Göteborgsgirot och ny titelpartner till tidigare “Stadsgirot 70 km” som nu får namnet “CRC 5–56 Stadsgirot 70 km”

CRC har valt sponsring i cykelvärlden för att öka kunskapen kring varumärket och stärka sin image inom området. CRC har ett brett produktsortiment som passar väldigt bra för dig som vill vårda din cykel.

Under loppet kommer CRC att finnas på plats i depåerna för att med hjälp av våra produkter för underhåll och professionella reparationer ge dig och din cykel en positiv resa.

Vi ser fram emot att mötas år efter år, för vi vill bidra med positiva minnen och tillsammans förbättra cykelupplevelsen för dig. Vi ses nästa år!

– Marita Björklund, Brand Marketing Product Manager, CRC Konsument

Här kan du läsa mer om CRC och deras produkter

 

Posted on