Inför start

Start- och målområdet

Start- och målområdet ligger på Heden. Här finns det toaletter, effektförvaring och cykeltvättar.

Adress: Heden, Parkgatan 35, 411 38 Göteborg
Kartlänk

Nummerlappar

Nummerlappen hämtas ut vid start. och målområdet på Heden.
Tag med dig en giltig ID-handling och ha ditt startbevis nära till hands.

Passa på att hämta din nummerlapp redan på fredagen, vid start- och målområdet finns ett tält med nummerlappsutdelningen. Hämta gärna ut nummerlapp för någon annans räkning för minimera köbildning. Ha då med deltagarens startbevis samt ditt egna ID-kort.

Nummerlappsutdelningen har öppet:

Fredag 12:00 – 18:00
Lördag 08:00 – 18:00
Söndag 07:00 – 08:30

Vill du hämta ut nummerlapp för flera personer? Vi uppskattar då om du tar med samtliga deltagares startbevis samt en utskriven lista över startnummer för samtliga. Även här behöver du ha med en egen giltigt ID-handling.

Startbevis

Startbevisets funktion är att tilldela cyklisten ett startnummer och ett intyg för att kunna hämta nummerlapp. Alla som köper startplats till något av våra lopp kommer få ett startbevis skickat till samma e-post som användes vid köpet.

Startbevis skickas ut löpande från och med veckan innan loppen.

Tag med dig ditt startbevis, digitalt eller som utskrift. Hjälp oss ta hand om miljön!
Think before you print!

Starttider

Se sida för respektive lopp.

Startfållor

Kom så sent som möjligt till startfållorna, max 1h före din start får du befinna dig i startområdet. Senast 15 minuter för start måste du befinna dig i startfållan.

Ladda hem kartfil till din cykeldator

På respektives lopps sida finns en bankarta. Under den finns en länk så du kan ladda hem bankartan till din cykeldator (gpx-fil). Gör detta så nära loppet du kan, då det med kort varsel kan komma små förändringar på vissa sträckor.

Dusch & omklädning

Omklädningsrum och duschar finns inte på start- och målområdet.

Parkering

Det pågår fler aktiviteter och event i Göteborg samma helg som Göteborgsgirot vilket gör att parkeringarna kan bli fulla. Har du ingen möjlighet att cykla till start kan det vara en bra idé att redan nu kika över möjliga parkeringsplatser. Tänk på att vara ute i god tid så du hinner till starten!
Parkeringsplatser i Göteborg

Effektförvaring

Du kan lämna dina tillhörigheter i vår effektförvaring vid start-och målområdet på Heden under tiden du cyklar. Inlämning sker med hjälp av den nummertagg du får i kuvertet med nummerlappen.
Lämna dina värdesaker hemma, då vi inte ansvarar för dessa!

Mat och vila

Tänk på att äta och vila ordentligt inför loppet! Att äta bra och komma utvilad till loppet blir nyckeln för att kunna prestera på topp. Det finns depåer längs med samtliga bansträckningar för vätska och snabb energipåfyllning.

Lampor på cykeln

Ha gärna lampor på din cykel, det hjälper dig alltid att synas på vägarna och ger extra säkerhet även under dagtid. Extra viktigt för dig som startar tidigt på morgonen.

Viktigt att veta under loppet

Läs mer om all viktig information under loppet här.