Eventpaket

Mer om hur evenemanget påverkas av Covid-19, Läs mer här

Samla kunder och kollegor på Göteborgsgirot för en rolig upplevelse med motion och hälsa i fokus. Det bästa är att det finns lopp för alla, oavsett träningsnivå och cykelerfarenhet. Helgen den 21–22 augusti 2021 är det dags för nästa giro, så ta chansen och var med!

Om ni köper ett eventpaket får ni 20 startplatser och en kostnadsfri yta för att samlas i eventbyn. Eventbyn ligger i centrala Göteborg, i anslutning till start och målgång för samtliga lopp. Ni väljer själva om ni vill ha tillgång till ytan under en dag eller hela girohelgen. Det blir en trevlig samlingspunkt där ni laddar upp inför loppet och varvar ner efter målgång. Ytan passar lika bra för ett internt medarbetarhäng som för att bjuda in nätverk och kunder.

I paketet ingår

• 20 platser till valfritt lopp (därefter 50% rabatt)
• Tält/reservation i cateringtält/terrass (ca 16 m2 yta)
• Yta för branding
• Enklare möblemang med bänkar och bord
• Områdesbevakning
• Städning

Pris vid bokning före 2 augusti 2021

30 000 kr exkl. moms.

Tillval

Det kommer finnas möjlighet att förbeställa mat och dryck. En meny skickas ut innan evenemanget. Säg till om ni önskar tillval såsom extra marknadsmaterial.

Psst, utställare!

Om ni är mer intresserade av exponering och vill nå ut med er verksamhet till cyklister och allmänhet kan ni köpa en monterplats i nummerlappstältet eller ett utställningstält mitt i eventbyn. Läs mer på goteborgsgirot.se under ”För företagare”.

Välj bland följande lopp:

MAXI STADSGIROT 70 KM LÖR 21 AUG

Ett trevligt motionslopp genom många av Göteborgs stadsdelar. Perfekt att cykla tillsammans med vänner och kollegor.

GRAN FONDO 210 KM LÖR 21 AUG

Som en hyllning till Göteborgs 400 års-jubileum 2021 bjuder vi in alla cyklister till en unik upplevelse. Banan kommer vara utmanande genom sin distans men som en följd ger det möjlighet att uppleva fina landsvägar för härlig cykling runt om staden. Anta utmaningen och cykla vårt längsta lopp!

GÖTEBORGSGIROT 140 KM LÖR 21 AUG

Är du van cyklist eller söker en utmaning är detta ett perfekt lopp för att starta landsvägssäsongen. Det finns olika startgrupper med olika hastigheter vilket gör att du kan cykla i ett tempo som passar dig.

BRA BIL XC MTB 50 KM SÖN 22 AUG

Ett mountainbike-lopp som kräver extra kämparglöd och är lika utmanande som roligt! Fungerar som seedningslopp för Cykelvasan. Upplev naturen i vackra Delsjön.

Folder

Här finns all information om Eventpaketet i pdf-format.
LADDA NER PDF

Frågor eller funderingar?

Då är det bara att mejla info@goteborgsgirot.se

 


 

Köp av Eventpaket

*obligatorisk uppgift