Nyhet

CRC är ny huvudsponsor

CRC blir huvudsponsor till Göteborgsgirot och ny titelpartner till “Stadsgirot 60 km” som nu får namnet “CRC 5–56 Stadsgirot 60 km”

CRC har ett brett produktsortiment som passar väldigt bra för dig som vill vårda din cykel, så som välkända multisprayen 5–56 eller Bräkleen för effektiv och skonsam rengöring och avfettning. CRC har valt sponsring i cykelvärlden för att öka kunskapen kring varumärket och stärka sin image inom området.

Under loppet kommer CRC att finnas på plats i depåerna för att med hjälp av sina produkter för underhåll och servicereparationer ge dig och din cykel en positiv upplevelse under loppet. Här kan du läsa mer om CRC’s produkter

“När det kommer till vilka produkter jag använder till min trialcykel är jag mycket kräsen. Därför använder jag CRC:s produkter, eftersom de håller mycket hög kvalitet vilket är A och O för mig.”

  • Nadine Kåmark, silvermedaljör i Trial VM.

”Som cyklist tillhör du vår målgrupp och Göteborgsgirot delar vårt engagemang och passion för cykling, oavsett vilka förutsättningar man har. Vi ser fram emot att mötas år efter år, för vi vill bidra med positiva minnen och tillsammans förbättra cykelupplevelsen för dig. Vi ses nästa år!”

  • Marita Björklund, Marketing Manager, CRC Konsument
Posted on