Nyhet

Visa din giro-anmälan på Svenska Cykelmässan och få en exklusiv vattenflaska

Den 15–17 mars kommer vi på Göteborgsgirot att ställa ut på Svenska Cykelmässan i Göteborg. Förutom mässerbjudanden och möjlighet att uppleva Göteborgsgirot i VR har vi även med en present till dig som ska cykla Göteborgsgirot i vår. Alla som visar upp en anmälningsbekräftelse till något av våra lopp får nämligen en proffscyklist-vattenflaska med exklusivt Göteborgsgirot-tryck.

När vi valde ut den här flaskan valde vi verkligen den bästa av de bästa. Tillverkaren är Tacx som under många år sponsrat Tour de France-lag med vattenflaskor. Flaskan är därför designad med just proffscyklister i åtanke. Den är enkel att använda under träning och tävling, kan diskas i diskmaskin och har en stor öppning som är lätt att rengöra. Framförallt är den bättre för miljön än andra vattenflaskor. Det är en Bio-Bottle vilket innebär att plasten är miljövänlig och biologiskt nedbrytningsbar. Så skulle den mot förmodan hamna i naturen kommer den på sikt att brytas ned.

Den här flaskan vill du inte gå miste om så kom till oss i monter B00:16 under mässan och visa din anmälningsbekräftelse så får du ett eget exemplar. Självklart kan du även köpa startplats direkt av oss på mässan och få vattenflaskan på det sättet.

Väl mött på Svenska Cykelmässan!

Posted on