Nyhet

Stöd Mustaschkampen och få 20% rabatt hos Sharper Barber

Göteborgsgirot brinner för hälsa och motion och därför är det självklart att vi ska delta i Mustaschkampen som sprider kunskap, väcker opinion och stödjer forskning kring prostatacancer. Så vad bättre än att stöda Team Mustaschs insamling till förmån för Prostatacancerförbundet? Jo, att alla som köper startplats får hela 20% rabatt på valfri behandling hos Sharper Barber.

Team Mustasch har under flera år cyklat i kampen mot prostatacancer och samlat in pengar till forskning. Sharper Barber är barbershoppen som rakade med kniv och vaxade mustascher långt innan skäggolja hittade in i var mans badrumsskåp. Det är med andra ord en guldsamarbete som Göteborgsgirot fått till.

Till och med 28 november skänker Göteborgsgirot 20 kr till Team Mustasch för varje anmälan som kommer in till Göteborgsgirot 2020, och samtidigt får alltså alla som köper startplats 20% rabatt på valfri behandling hos Sharper Barber. Det gäller alla lopp och erbjudandet kan utnyttjas i samtliga Sharper Barber-salonger.

Det går också bra att skänka en valfri summa direkt till insamlingen som Team Mustasch – Abloc Mustasch Challenge 2019 har på Prostataförbundets hemsida och få motsvarande belopp i rabatt hos Sharper Barber (gäller upp till 20% av den valda behandlingens pris).

För att kunna utnyttja erbjudandet behöver man visa upp antingen kvitto på att man köpt startplats mellan den 11 nov – 28 nov eller kvitto på att man skänkt pengar till insamlingen. Hur bra?!

Du köper startplats här.

Du kan skänka direkt till Team Mustasch-insamlingen här.

Du kommer till Sharper Barbers hemsida här.

Posted on