Nyhet

Nu öppnar anmälan till Team Stadsmissionen i Göteborgsgirot

För femte året i rad har Göteborgsgirot ett samarbete med Göteborgs Stadsmission. Från och med 20 mars går det att anmäla sig till Team Stadsmissionen och göra en insats för familjer som måste kämpa extra mycket. 50 % av startavgiften går oavkortat till Göteborgs Stadsmission.

Tillsammans med kända ambassadörer kommer deltagare i Team Stadsmissionen cykla gatorna fram i det 70 km långa loppet Stadsgirot som går genom Göteborgs alla stadsdelar. Deltagare som cyklar med Team Stadsmissionen får matchande kläder för att det tydligt ska synas vilka som står bakom initiativet. Detta gör att ett och annat extra hejarop bör räknas med.

Anette Tingets, Eventansvarig på Göteborgs Stadsmission, är nöjd med samarbetet.

– Det känns jättebra att samarbeta med Göteborgsgirot i år igen. Att stödja Göteborg som cykelstad och samtidigt samla in pengar till barn och unga som har det svårt är något som ger glädje till många.

Göteborgsgirot är ett cykelevenemang i Göteborgs som går av stapeln den 5-7 maj 2017. Målsättningen är att främja cykel som motionsform och uppmana fler att välja cykeln före andra transportmedel. Göteborgsgirot har även som ambition att binda samman Göteborg som stad går därför genom Göteborgs alla stadsdelar.

Årets ambassadörer består hittills av:
Alexandra Zazzi, kock
Mikael Nilsson, IFK Göteborg
Stefan Albrechtson, Klubbdirektör Sävehof
Johanna Toftby, bloggare
Eddy Bengtsson, brottare
Emrik Larsson, musiker

Posted on