Nyhet

Nu inför vi startgrupper!

Tidigare år har Göteborgsgirots lopp genomförts med en så kallad masterstart, ett gran fondo, vilket betyder att alla deltagare startar tillsammans. För årets genomförande planerar vi för en start med mindre grupper över olika tider för respektive lopp. För oss handlar detta delvis om att följa upp den beredskapsplan vi tagit fram med berörda myndigheter men också för att tillmötesgå ett förändrat beteende hos våra deltagare. Det är klokt att vi fortsatt har med oss social distansering när vi gör saker tillsammans.

Startgrupperna är indelade efter hastighet, där snabbast startar först. Såklart är det många som får extra styrka av att starta och cykla med vänner, familj eller lagkamrater. Vill ni göra detta så väljer ni helt enkelt samma startgrupp i samband med köp av startplats.

16 augusti 2020 är sista dagen för ordinarie prisperiod samt sista datum för att köpa och bli garanterad startplats inklusive plats i vald startgrupp. Därefter finns möjlighet att göra en efteranmälan i mån av plats med då med en högre anmälningsavgift.

För dig som redan köpt startplats – välj din startgrupp i efterhand
1. Logga in på Mina sidor 
2. Välj ”Översikt” längst upp till vänster
3. Välj pennsymbolen under ”Redigera”
4. Klicka på ”Fortsätt”
5. I detta steg väljer du startgrupp, klicka sedan på ”Fortsätt”.
6. Gå förbi nästa steg om du inte vill ändra något eller köpa tillägg (Ex försäkring från Startklar)
7. Godkänn de allmänna anmälningsvillkoren och avsluta genom att klicka ”Ändra”.
8. Klart!

Posted on