Om Maxigirot 20 KM

På grund av Covid-19 har loppet flyttats fram till 29 augusti.
Bansträckningen har delvis förändrats.
Det kommer att ske vissa uppdateringar i själva genomförandet av evenemanget.
Läs mer här

Maxigirot 20 km är ett motionslopp med fokus på upplevelse och gemenskap. Det är perfekt för dig som vill cykla med familj, kollegor eller vänner. Tillsammans får ni uppleva vackra delar av Göteborg i ert eget tempo. Loppet tar dig genom staden på cykelbanor, genom parker och vackra områden. Det huvudsakliga underlaget är preparerat motionsspår på grus, men också asfalt.

Att delta i Maxigirot 20 km är enkelt och roligt. Det spelar ingen roll vilken cykel du har, så länge den är godkänd enligt trafikreglerna.

Start och målgång

Start och målgång sker i Skatås.

Motionslopp

Maxigirot 20 km är ett motionslopp utan tidtagning där deltagandet är den viktigaste målsättningen. Den som klarar av att cykla 20 km kan delta och den som är yngre än 15 år måste cykla i målsmans sällskap. Det krävs inget medlemskap i någon cykelklubb.

Säkerhet

Loppet genomförs på en utmärkt bana skyltar och flaggvakter i större korsningar och på viktiga platser för att underlätta, men huvudregeln är att det är alltid trafikregler gäller samt respekt för andra människor som vi delar ytan med.

Depåer

Loppet har depåstopp med dryck och enklare snacks.

Depåstopp Nummer Distans från start
Delsjön 1 7 km

FAMILJERABATT

När flera startplatser köps vid ett och samma tillfälle kan ni utnyttja en familjerabatt. Fyll i koden FAMILJ under ”Värdebevis” så får ni 50 kr rabatt per person. Tänk på att koden måste fyllas i för varje enskild person. Rabatten kan ej kombineras med andra värdekoder eller rabatter.

Nu kan du anmäla flera cyklister samtidigt

Du kan passa på att anmäla familjemedlemmar, vänner och kollegor samtidigt som du anmäler dig själv.
Anmäl dig och dina cykelkompanjoner

Samla poäng

Loppet ingår i ICA-klassikern. Genom att registrera din cyklade distans samlar du poäng som ger erbjudanden och rabatter som du kan använda eller hämta ut i din lokala MAXI-butik.
Läs mer här

 

Titelpartner

Karta & Banprofil

Bansträckning med reservation för ändringar

Köp startplats

Priser

15 feb – 16 aug 295 kr
Efteranmälan på webb 17 aug – 27 aug 295 kr
Efteranmälan vid event 28 aug – 30 aug 395 kr
Köp startplats

Info

 • Datum

  29 aug 2020

 • Starttid

  13:00

 • Start & mål

  Göteborg

 • Distans

  15km

 • Anmälningsvillkor

 • Regler

  Loppet är sanktionerat av Svenska Cykelförbundet och genomförs enligt SCF:s tävlingsregler och deltagande sker på egen risk.