Eventpaket

På grund av Covid-19 har loppet 2020 ställts in. Läs mer här

Delta med kunder och kollegor i Västkusten största cykelfest! Göteborgsgirot är ett perfekt tillfälle för alla som vill samlas kring en rolig upplevelse med motion och hälsa i fokus. Det bästa är att det finns lopp för alla, oavsett träningsnivå och cykelerfarenhet. Helgen den 29–31 maj 2020 är det dags för nästa giro, så ta chansen och var med!

Om ni köper ett eventpaket får ni 20 startplatser och ett kostnadsfritt tält i eventbyn. Eventbyn ligger på Heden där även start och målgång är för samtliga lopp. Tältet kan ni använda under hela girohelgen. Det blir en trevlig samlingspunkt där ni laddar upp inför loppet och varvar ner efter målgång. Tältet passar lika bra för ett internt medarbetarhäng som för att bjuda in nätverk och kunder.

I paketet ingår

• 20 platser till valfritt lopp
• Tält (16 m² yta)
• Enklare möblemang med bänkar och bord
• Områdesbevakning
• Städning
• El: 10 A, 230-v, 1-fas (måste förbeställas)

Pris vid bokning före 4 maj 2020

30 000 kr exkl. moms.

Tillval

Det kommer finnas möjlighet att förbeställa mat och dryck. En meny skickas ut innan evenemanget. Säg till om ni önskar tillval såsom ståbord (300 kr/st), kylskåp (2000 kr/st) eller extra marknadsmaterial.

Psst, utställare!

Om ni är mer intresserade av exponering och vill nå ut med er verksamhet till cyklister och allmänhet kan ni köpa en monterplats i nummerlappstältet eller ett utställningstält mitt i eventbyn. Läs mer på goteborgsgirot.se under ”För företagare”.

Välj bland följande lopp:

STADSGIROT 70 KM LÖR 30 MAJ

Ett trevligt motionslopp genom många av Göteborgs stadsdelar. Perfekt att cykla tillsammans med vänner och kollegor.

MaxiGIROT 20 KM LÖR 30 MAJ

Ett motionslopp utan tidtagning där deltagande, cykelglädje och gemenskap är det viktigaste. Loppet är en del av ICA-Klassikern.

GÖTEBORGSGIROT 140 KM LÖR 30 MAJ

Är du van cyklist är detta den perfekta starten på säsongen. Mät dig mot eliten och jaga ditt nya personbästa.

BRA BIL XC MTB 50 KM sön 31 MAJ

Ett mountainbike-lopp som kräver extra kämparglöd och är lika utmanande som roligt! Fungerar som seedningslopp för Cykelvasan.

LADDA NER PDF
Här finns all information om Eventpaketet i pdf-format.

Frågor eller funderingar?

Då är det bara att mejla info@goteborgsgirot.se

 


 

Köp av Eventpaket

*obligatorisk uppgift