Ambassadör

eldsjal_Stefan_Jespersen1200x1200

Stefan Jespersen

Stefan är en riktig cykelentusiast både yrkesmässigt som privat. Just nu laddar han för både inför girot och ”Vasaloppet på cykel”, som innebär att deltagare följer Vasaloppet på skärm under en spinningpass. Stefans bästa cykelminne är från de italienska bergen.

– Vi bodde i Bormio och med utgång därifrån cyklade vi upp på tre klassiska cykelberg på tre dagar: Passo dello Stelvio (2757 möh), Passo Gavia (2652 möh) och Passo di Mortirolo (1852 möh). Alla är mycket välkända bergspass från Giro d’Italia. Det är ett härligt cykelminne!

Privat cyklar Stefan för Alingsås Sportsclub och tävlar i MTB. Han är helt enkelt en person som brinner för cykling, och är just därför en av våra eldsjälar! Stefan hittar du i backarna under loppet MTB 50 K.

– Jag cyklar Göteborgsgirot för att det känns kul och bra att köra på hemmaplan. MTB-tävlingen går dessutom på en jättefin bana!

Under mars till april har du som deltar på Stefans spinningpass möjlighet att vinna startplatser till Girot! Läs mer om Stefans spinningpass här: http://lerum.endorfin.se/index.php/boka-traening