Ambassadör

ica maxi göteborgsgirot

ICA Maxi

Det blir första året som MAXI-butikerna i storgöteborg går in som huvudpartner i Göteborgsgirot. Butikerna Maxi Partille, Maxi Högsbo 421 och Maxi Göteborg såg denna satsning som ett utmärkt tillfälle att bidra till och ta ansvar för att förbättra folkhälsan i Göteborgsområdet.

– Maxigirot 20 km är ett lopp där vi hoppas att alla som är intresserade av att ha ett aktivt liv kommer att deltaga, säger Peter Bruun, partneransvarig på ICA-klassikern och representant för ICA Maxi-gruppen Väst. Sträckningen genom de centrala delarna av Göteborg, samt ett häftig depåstopp i Slottsskogen, känns som ett väldigt bra upplägg för just Maxigirot.

ICA Maxi-gruppen Väst består av bland andra ICA Maxi-butikerna i Partille, Högsbo och Göteborg. Sedan flera år har ICA satsat stort på hälsa och motion och bland annat initierat ICA-klassikern, en variation av En Svensk Klassiker där alla har möjlighet att deltaga. Det var därför ett naturligt steg att samarbeta med Göteborgsgirot.

–  Göteborgsgirot ligger helt i linje med ICAs satsning på att förbättra folkhälsan, säger Peter Bruun. Det är alltid kul att kunna bidra till ett lokalt evenemang och för oss genomförs Göteborgsgirot vid en perfekt tidpunkt eftersom det nu är dags för cykel-momentet i ICA-klassikern.

Alla som deltar i ICA-klassikern får rabatt på startavgifterna till Göteborgsgirot 140 km, Stadsgirot 70 km, Bra Bil XC MTB 50 km, Maxigirot 20 km och Barngirot 2 km om man anmäler sig senast den 23 april. Läs mer här