Ambassadör

Albin B. Kummel

Albin är en riktig cykelentusiast både yrkesmässigt och privat. Det stora cykelintresset, tillsammans utbildning och erfarenheter inom marknadsföring gör Albin till en stor tillgång för Göteborgsgirot. Hans arbete består till stor del av att vara spindeln i nätet och se till att kommunikation, marknadsföring och allt det praktiska fungerar. Albin ser cykeln som en av världens bästa uppfinningar och vill inspirera andra att få upp ögonen för cykling.

– Cykling är en rörelse och en livsstil. Göteborgsgirot bygger sin identitet kring samma sak. Förhoppningen är att alla människor i Göteborg ska förstå det och vilja ta del av allt som Göteborgsgirot erbjuder.

Det faktum att Göteborgsgirot siktar på en bred målgrupp är något som tilltalar Albin. Han gillar att alla kan ha individuella mål men samtidigt få stöd av en grupp. Albin är även en hängiven vardagsmotionär och aktiv i cykelklubben Giro Cycle Club. I samarbete med Göteborgsgirot arrangerar Giro Cycle Club träningstillfällen och cykelturer. Ett bra tillfälle att träffa likasinnade.

– Det är kul att träffa andra cykelentusiaster och inspireras av deras upplevelser och kunskaper. Jag cyklar också till jobbet. Det är toppenbra vardagsmotion och ett väldigt roligt sätt att ta sig runt i staden.